Pecka o rok prodloužil smlouvu
Klub

Pecka o rok prodloužil smlouvu

Redakce

Kanonýr Luboš Pecka kvůli zranění nehraje a tak měl čas projednat své další působení v FK Mladá Boleslav. „Dohodli jsme se na podmínkách prodloužení dosavadní smlouvy o jeden rok,“ řekl sportovní ředitel mladoboleslavského fotbalového klubu Zdeněk Kudela. To znamená, že Peckův kontrakt s FK Mladá Boleslav má nyní trvání do 30. června 2010. To jsou nejbližší dva kompletní soutěžní ročníky.

Luboš Pecka přišel do Mladé Boleslavi před čtyřmi roky v létě 2004 z třetiligových Prachatic a se zkušenostmi z dvanácti prvoligových startů za Dynamo České Budějovice, kde krátce působil. Po ligovém ročníku 2006/07 s čerstvou korunou krále střelců za šestnáct gólů odešel na roční hostování do německé druholigové Alemanie Aachen. Letos se vrátil do Mladé Boleslavi a v letní přípravě dal tři góly.

V novém mistrovském ročníku dosud odehrál 77 minut proti Spartě a potom se na tréninku zranil. Jeho celková bilance činí 87 startů a 27 gólů v Gambrinus lize. Všechny prvoligové góly nastřílel v mladoboleslavském dresu.

Fanshop banner