Klokanům dali bůra
Klub

Klokanům dali bůra

Redakce

Dorostenci podle očekávání přehráli rezervní tým pražských klokanů. Střelecky se předvedl Bořil, jenž dal hattrick. K němu se přidali Šíma a Kubát. V následujícím týdnu boleslavské dorostence čekají v rychlém sledu dvě náročná utkání na pražských hřištích proti Motorletu a Meteoru.

Dorostenecký tým začal proti Bohemians viditelně nervózně ze skutečnosti, že mají povinnost vyhrát. Hráči se uklidnilis dvou slepených gólech Šímy ve 34. a Bořila ve 36. minutě. Přestože se zdálo, že Boleslavští kontrolují hru, tak pět minut před přestávkou Hovorka snížil nechytatelnou bombou a vrátil Bohemians do hry o body.

V dalším průběhu podržel boleslavské družstvo brankář Kanaval a v 56. minutě po Zahustelově přihrávce svým druhým gólem Bořil. Když v 71. minutě završil svůj hattrick, bylo o osudu utkání rozhodnuto. Skóre uzavřel po Bořilově akci Kabát střelou, která se od tyče odrazila do soupeřovy sítě.

Sestava FK Mladá Boleslav: Kanaval – Bílý (60. Vorasický), Bým, Pečínka, Rýdl – Tvaroha, Smetana, Dudka (75. Šorm), Šíma (82. Rosenkranz) – Zahustel (72. Kubát), Bořil.

Góly: 36., 56. a 71. Bořil, 34. Šíma, 75. Kubát – 40. Hovorka

Fanshop banner