Jak proti Jablonci? Více nasazení i agresivity!
Klub

Jak proti Jablonci? Více nasazení i agresivity!

Redakce

Představy boleslavských příznivců, že s trenérem Pavlem Hapalem bude mužstvo předvádět atraktivní útočný fotbal potvrdila první dvě ligová utkání na Spartě i doma proti Zlínu. Ovšem k úplné spokojenosti zbývá zlepšit produktivitu při proměňování střeleckých příležitostí. Co se trenérovi Hapalovi honí hlavou, když jeho mužstvo nedává góly a jak se těší po více než deseti letech na sraz reprezentačního mužstva České republiky?

„Proti Zlínu byla na hráčích patrná velká nervozita, ale i tak jsem pevně věřil, že nám tam jedna šance padne, protože jsme byli kombinačně hodně silní. Po gólu jsme měli další šance, bohužel je nedali. To se někdy v zápase stane a já jsem vděčný za to, že jsme utkání vyhráli alespoň jedna nula,“ ohlížel se za zlínským utkáním s pochopením pro fotbalistovu duši.

Boleslavský trenér Pavel Hapal očekává od utkání v Jablonci vyrovnanou bitvu, pro kterou budou muset jeho svěřenci přidat v nasazení a agresivitě, aby se vyrovnali soupeři, který právě těmito vlastnostmi položil na lopatky Baník Ostravu.

Věří, že padne více gólů, než v předchozích dvou utkání Boleslavi s Jabloncem, která v mistrovském ročníku 2007/08 skončila dvakrát shodnou remízou 1:1. „Věřím, že góly padat budou a byl bych hrozně rád, kdyby padaly jen do brány Jablonce.“

Po třetím ligovém kole čeká boleslavského kouče premiérová povinnost asistenta trenéra českého reprezentačního mužstva. Možná, že do pražského hotelu Praha, staronového sídla reprezentačního srazu, vyrazí rovnou z Jablonce nad Nisou. Těší se? „Mám v hlavě jen zápas Boleslavi s Jabloncem. Teprve až skončí, soustředím se na reprezentaci,“ odvětil nevzrušivým hlasem.

Názory Pavla Hapala si poslechněte ve video rozhovoru Bolka TV na tomto klubovém webu.

Fanshop banner