Řezníček  mezi  reprezentanty ČR“21“
Klub

Řezníček mezi reprezentanty ČR“21“

Redakce

Útočníka Jakuba Řezníčka povolal trenér Jiří Kotrba do reprezentačního družstva České republiky hráčů do jednadvaceti let, které v úterý 21. srpna hraje v Portugalsku přátelské mezistátní utkání. Pro dvacetiletého Jakuba Řezníčka je to první reprezentační pozvánka v jeho dosavadní fotbalové kariéře.

Odchovanec příbramského fotbalu do Mladé Boleslavi přestoupil v létě 2007 a v jejím dresu si za rok připsal 26 startů a 4 góly v Gambrinus lize. Mladoboleslavský Jakub Řezníček je úplným reprezentačním nováčkem stejně jako Tomáš Jablonský (SK Slavia Praha) a Jan Morávek (Bohemians 1905). Asistenty hlavního kouče Jiřího Kotrby jsou trenéři Jakub Dovalil, Augustin Chromý a Petr Kouba.

Nominace ČR“21“ pro přípravné utkání v Postugalsku:

Brankáři Milan Švenger (AC Sparta Praha), Jakub Diviš (SK Slavia Praha), obránci Radim Řezník (FC Baník Ostrava), Ondřej Mazuch (ACF Fiorentina), Ondřej Kúdela (AC Sparta Praha), Marek Suchý (SK Slavia Praha), Jan Šimůnek (VfL Wolsburg), Michal Švec (SC Heerenveen), Tomáš Jablonský (SK Slavia Praha), záložníci František Rajtoral (FC Baník Ostrava), Jan Morávek (Bohemians 1905), Mario Holek (FC Dnipro Dněpropetrovsk), Tomáš Mičola (FC Baník Ostrava), Kamil Vacek (AC Sparta Praha), Marek Střeštík (1.FC Brno), Petr Janda (SK Slavia Praha), útočníci Martin Fillo (Viking FK), Tomáš Pekhart (Tottenham Hotspur FC), Jiří Jeslínek (AC Sparta Praha) a Jakub Řezníček (FK Mladá Boleslav).

Fanshop banner