Rajnoch a Papadopulos v reprezentaci
Klub

Rajnoch a Papadopulos v reprezentaci

Redakce

Trenér národního mužstva České republiky Petr Rada při své první nominaci poslal i dvě pozvánky do Mladé Boleslavi. Pro přátelské utkání Anglie – Česko, které se bude hrát na trávníku londýnského Wembley ve středu 20. srpna, nominoval Jana Rajnocha a Michala Papadopulose. Navíc je Radovým asistentem Pavel Hapal, takže má FK Mladá Boleslav u české reprezentace rekordní trojnásobné zastoupení.

Defenzivní záložník Jan Rajnoch na konci září oslaví sedmadvacáté narozeniny. Na reprezentační sraz nejede poprvé, neboť byl v širší nominaci na Euro 2008 a přestože na kyperském soustředění jednou v českém dresu hrál, tak nikoliv v oficiálním reprezentačním utkání. Tudíž je stále v reprezentačním výběru nováčkem.

Třiadvacetiletý útočník Michal Papadopulos dostal pozvání na sraz seniorských reprezentantů úplně poprvé. Splnilo se mu tak přání, se kterým se vrátil z německého angažmá do českého klubu.

Kompletní nominace Česka pro přátelské utkání proti Anglii:

Brankáři Petr Čech (Chelsea FC), Daniel Zítka (RSC Anderlecht), obránci Zdeněk Grygera (Juventus FC), Marek Jankulovski (AC Milán), Michal Kadlec (AC Sparta Praha), Zdeněk Pospěch (FC Kodaň), David Rozehnal (Lazio Roma), Tomáš Ujfaluši (Atlético Madrid), záložníci (David Jarolím (Hamburger SV), Radoslav Kováč (FC Spartak Moskva), Marek Matějovský (Reading FC), Jaroslav Plašil (CA Osasuna), Jan Polák (RSC Anderlecht), Jan Rajnoch (FK Mladá Boleslav), Radek Šírl (TC Zenit Petrohrad), útočníci Milan Baroš (Olympique Lyon), Michal Papadopulos (FK Mladá Boleslav), Václav Svěrkoš (FC Baník Ostrava).

Fanshop banner