V neděli proti Zlínu
Klub

V neděli proti Zlínu

Redakce

Utkání 2. kola Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – FC Tescoma Zlín se hraje v neděli 10. srpna od 17 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu. Střetnou se dva týmy, které v úvodním ligovém kole shodně prohrály 0:1 a mají tedy co napravovat. Přesto oba trenéři pravděpodobně nijak dramatické změny v sestavách neprovedou.

Průběh utkání můžete sledovat na tomto klubovém webu v on-line reportáži textové i obrazové. Obě začnou v neděli 10. srpna od 16,50 hodin. Pro zahájení video přenosu v nedělním odpoledni klikněte ZDE.

Mladoboleslavský kouč Pavel Hapal má k dispozici kompletní kádr, do kterého se po týdenní zahraniční epizodě vrátil útočník Táborský. Za nizozemský klub ADO den Haag odehrál zhruba šedesát minut v přípravném utkání. „Nesplnilo to mé očekávání a už jsem se těšil zpátky do Mladé Boleslavi,“ prohlásil Ivo Táborský. Od čtvrtka již trénuje zase v Mladé Boleslavi. „Touhu po zahraničním angažmá jsem prozatím uzavřel a nyní se soustředím na to, abych se prosadil do boleslavského útoku,“ dodal talentovaný útočník.

Ligovou premiéru proti Spartě Praha přežili všichni boleslavští aktéři ve zdraví včetně Řepkou podražených útočníků Papadopulose a Pecky. Na přímý dotaz, zda provede ve složení mužstva pro domácí utkání nějaké změny, reagoval Pavel Hapal s lehkým úsměvem: "Nic nevylučuji..."

Pravděpodobné sestavy

FK Mladá Boleslav: Miller – Kalina, Janíček, Procházka, Hrdlička – Kysela, Sylvestre, Rajnoch, Poláček – Papadopulos, Pecka.

FC Tescoma Zlín: Baránek – Čelůstka, Kroča, Zbožínek, Penner – Malár, Šmahaj, Kóňa, Vyskočil – Bača, Kroupa.

Diváky nedělního ligového utkání čeká několik novinek. Především je na všech tribunách zákaz kouření, v severozápadní koutě hřiště je rodinná tribuna, sektor domácích vlajkonošů je přemístěný na východní tribunu v sousedství jižní tribuny, v suterénu jižní tribuny i v pojízdném stánku před západní tribunou bude mít premiéru Bolkashop, čili prodejna klubových suvenýrů s novým provozovatelem.

Fanshop banner