Trenér Hapal věří, že čekání na góly skončí
Klub

Trenér Hapal věří, že čekání na góly skončí

Redakce

Mladá Boleslav nedala téměř tři sta minut (ve dvou posledních přípravných a v prvním mistrovském zápase) ani jeden gól. To vypadá, jako by někdejší útočník a dnes mladoboleslavský trenér Pavel Hapal zapomněl v letní přípravě s mužstvem procvičit střelbu. „Není to tak, na trénování střelby jsme nezapomněli. Ve všech zápasech, i v těch, kdy jsme neskórovali, jsme měli spoustu šancí. Chce to jenom udržet klid a věřím, že góly začneme střílet.“

Druhé ligové kolo bude pro Mladou Boleslav i pro Zlín stejnou příležitostí k napravení těsných porážek 0:1 z prvního kola. A protože Zlín bude zkoušet reparát na cizím hřišti, může Mladou Boleslav čekat dobývání hodně zabedněné obrany. „Věřím, že Zlín nepřijede do Mladé Boleslavi jen bránit, ale bude chtít hrát fotbal a získat první mistrovské body. Očekávám velmi těžké utkání, ale protože hrajeme doma, budeme chtít našim fanouškům ukázat, že jsme dobře připravení na novou sezónu a věřím, že nad Zlínem zvítězíme,“ láká trenér Pavel Hapal mladoboleslavské fanoušky do hlediště na domácí premiéru v nové sezóně.

Poslechněte si ve video reportáži na TV Bolka, co říká trenér Pavel Hapal porážce na Spartě a co očekává od nejbližšího domácího utkání proti Zlínu.

Fanshop banner