Dospělé z krajské soutěže vyřídili čtyřmi góly
Klub

Dospělé z krajské soutěže vyřídili čtyřmi góly

Redakce

Boleslavští ligoví dorostenci uprostřed svého týdenního soustředění v Horním Maršově zvládli vítězně konfrontaci s dospělým týmem východočeské I.B třídy. Po většinu utkání byli lepším celkem, jejich technická i taktická vyspělost byla patrná především od doby, kdy vstřelili první gól. „Mimo čtyř gólů dalších šest šancí zahodili,“ mrzelo trenéra dorostenců Láďu Sedláčka.

Skóre otevřel ve 24. minutě Zahustel a tři minuty před přestávkou zvýšil Semík. Po změně stran se dlouho skóre nezměnilo, až v závěrečné dvacetiminutovce přidali góly Bořil a Dudka. Soupeř měl za celou dobu jenom jednu příležitost.

K utkání nemohl nastoupit stoper Borovička, který si v tréninku pochroumal vazy v kotníku tak vážně, že bude mít nohu v sádře přibližně měsíc a ze soustředění předčasně odjel.

Sestava FK Mladá Boleslav: Kanaval (46. Stuchlý) – Vorasický (46. Bým), Bílý, Pečínka, Rudzan – Jeník, Smetana (46. Šorm), Tvaroha (46. Dudka), Rýdl – Semík, Zahustel (46. Bořil). Připraveni ještě byli brankář Krch a hráči Synek a Šíma.

Góly: 24. Zahustel, 42. Semík, 72. Bořil, 85. Dudka

Fanshop banner