Poprvé v létě nedali ani jeden gól
Klub

Poprvé v létě nedali ani jeden gól

Redakce

Boleslavší junioři potřetí na jaře prohráli a poprvé vyšli střelecky zcela naprázdno. Rezerva žižkovské Viktorie, která letos postoupila z divize do ČFL, působila po většinu času lepším a kompaktnějším dojmem a vyhrála tudíž zaslouženě, i když oba góly její hráči dali až závěru. Z boleslavských fotbalistů největší šance zmařili Mašanský a Humaj. Utkání se hrálo na hřišti v Horních Počernicích.

V prvním poločase moc vzruchu před oběma brankami nebylo. Boleslavští měli jenom jeden a Žižkovští dva náznaky gólových příležitostí.

Ve druhém poločase byla hra zajímavější. Gólově se však prosadili pouze žižkovští hráči. V 70. minutě dal vedoucí gól Turek – 1:0. Boleslavští odpověděli Mašanského ranou jen do břevna a tak když v 76. minutě Knobloch skóroval, vedli Žižkovští již o dva góly – 2:0. Snahy po vyrovnání či alespoň zkorigování nepříznivého výsledky vyzněly planě. Svobodovu střelu brankář chytil, neprosadil se ani Humaj, jenž sám před soupeřovou brankou nedokázal jejího strážce prostřelit.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“: Ehrenberger – Svoboda, Martínek, Vizingr, Horák – Kadlec, Záblacký, Kučera, Vajgl – Dytrt, Humaj. V průběhu utkání do hry ještě různě zasáhli brankář Pokorný a hráči Malík, Pára, Mašanský a Chramosta.

Fanshop banner