Začal golfový turnaj Gambrinus Open 2008
Klub

Začal golfový turnaj Gambrinus Open 2008

Redakce

Golf si s chutí zahrají sportovci všech jiných odvětví. Ale aby předpremiérou nejvyšší české fotbalové soutěže I. Gambrinus ligy byl golfový turnaj za účasti sedmdesáti hráčů, činovníků i novinářů z fotbalového prostředí, to se stalo poprvé v úterý 29. července 2008 v areálu Ypsilon Golf v Mníšku u Liberce. V letním parnu a pod nebem modrým jako v Itálii začal krátce po desáté hodině dopolední posledního červencového úterý golfový turnaj Gambrinus Open 2008. Pořadateli této jedinečné akce byli FK Mladá Boleslav a STES.

Zahajovací slovo měl šéf marketingu a komunikace FK Mladá Boleslav Petr Svěcený, který byl osobně u zrodu golfové předehry Gambrinus ligy. Zdůraznil, že letošní turnaj Gambrinus Open 2008 by měl být počátkem nové tradice a že se koná na nejkrásnějším golfovém hřišti v České republice. Potom se všichni zúčastnění srotili ke společnému fotografování a záhy se vydali do hry.

Mezi přítomnými jsou například internacionálové Vízek a Panenka, nedávný aktivní hráč a jeden z expertů TV přenosů Euro 2008 Bejbl, televizní komentátor Bosák, fotbalový zpravodaj ČTK Halaburda, lyžařská šampionka Neumanová, hokejový exreprezentant Šlégr, fotbalový manažer a bratr reprezentačního kapitána Jiří Rosický. Mladoboleslavský fotbalový klub reprezentují Šeterle, Svěcený, Holický, Petrtýl, Maier, Opiela a Táborský.

Fanshop banner