Letní bilance zatím vyrovnaná
Klub

Letní bilance zatím vyrovnaná

Redakce

Juniorka pod trenérem Hlouškem pokračuje v ostrém tempu letní přípravy. Po šesti utkáních v červenci již absolvovaných další dvě sehraje v rozpětí čtyř dnů a obě mimo Mladou Boleslav. Poslední červencovou středu na hřišti v Horních Počernicích s rezervou žižkovské Viktorie, která je nováčkem ČFL, a v první srpnové sobotě s divizním Turnovem doma na mladoboleslavské Astonce.

V letní přípravě má juniorský tým vzácně vyrovnanou bilanci. Za šesti utkání po dvou vyhrál, remizoval a prohrál při celkovém skóre 13:11. Začal dvěma nerozhodnými výsledky s Widzew Lodž 2:2 (Chramosta, Dudka) a FK Velim 2:2 (Kučera, Humaj), následovala těsná výhra nad Sokol Živanice 2:1 (Chramosta, Vizingr), prohra s FC Hradec Králové“B“ 1:2 (Vizingr), výrazné vítězství proti týmu Dvůr Králové 5:2 (Chramosta 2, Kadlec, Mašanský, Pára) a smolná porážka z penalty od Bohemians Praha 1:2 (Vizingr).

Nejproduktivnějšími letními střelci FK Mladá Boleslav“B“ jsou se 4 góly Chramosta a se 3 góly Vizingr. Po jednom gólu přidali Dudka, Kučera, Humaj, Kadlec, Pára a Mašanský.

Nejbližší program přípravných utkání:

Středa 30.7.2008

11,00 hod. FK Viktoria Žižkov„B“ – FK Mladá Boleslav“B“

/odjezd autobusu k přípravnému utkání v 09.00 hodin/

hřiště – Xaverov-Horní Počernice

Sobota 2.8.2008

10,30 hod. FK Mladá Boleslav „B“ - FK Pěnčín-Turnov

hřiště – Astonka v Mladé Boleslavi

Fanshop banner