První pohárovou překážkou je nováček ČFL SK Hlavice
Klub

První pohárovou překážkou je nováček ČFL SK Hlavice

Redakce

SK Hlavice dvakrát v krátké době necelých čtyř týdnů prověří sílu mladoboleslavského fotbalu. Poprvé v sobotním dopoledni 9. srpna v úvodním mistrovském utkání nové sezóny ČFL, kdy se na Astonce střetne s juniorkou, a podruhé ve středečním odpoledni 3. září, kdy ve 2. kole Poháru ČMFS hostí prvoligový tým.

SK Hlavice v ročníku 2007/08 jako vítěz jedné ze tří českých divizních skupin postoupil letos do ČFL a v 1. kole Poháru ČMFS, který byl na programu v posledním červencovém víkendu, vyhrál v Novém Bydžově 3:2. Tím získal právo vyzvat na souboj prvoligový tým FK Mladá Boleslav.

Podobně jako Mladá Boleslav i ostatní prvoligové celky vstupují do Poháru ČMFS až od druhého kola. Střetnou se s těmito soupeři: Rakovník – Slavia Praha, Děčín – Teplice, Vyšehrad – Viktoria Žižkov, Letohrad – Jablonec, Otrokovice – Zlín, Velké Meziříčí – České Budějovice, Brumov – Baník Ostrava, Týniště nad Orlicí – Brno, Hořovicko – Kladno, Hlavice – Mladá Boleslav, Domažlice – Plzeň, Turnov – Liberec, Třinec – Olomouc, Králův Dvůr – Bohemians Praha, Dvůr Králové – Sparta Praha.

Úředním termínem 2. kola Poháru ČMFS je středa 3. září v 17 hodin.

Fanshop banner