Proti diviznímu týmu trefili pět gólů a tři tyče
Klub

Proti diviznímu týmu trefili pět gólů a tři tyče

Redakce

Uprostřed týdenního soustředění v Horním Maršově rozstříleli junioři divizní Dvůr Králové pěti góly, z nichž dva dal dorostenec Chramosta. Další přidali Kadlec, Mašanský a Pára. Jenom tyče nastřelili Martínek, Pekár a Vajgl. Juniorka se vrátila v pátek 25.7. ze soustředění a další přípravné utkání hraje v neděli 27. července od 17 hodin s Bohemians Praha na hřišti v pražském Proseku.

Hned v 5. minutě po Pekárově akci z levé strany zakončil centr Kadlec gólem – 0:1. O chvíli později po Mašanského křídelní akci se Kadlec podruhé neprosadil. Soupeře zdařilý boleslavský úvod nezaskočil a již ve 12. minutě vyrovnal. Pomohl mu k tomu brankář Ehrenberger, jenž trestný kop nepovedeně vyboxoval a protihráč snadno do opuštěné branky doklepnul – 1:1. Ve 26. minutě ofsajdové pasti královédvorské obrany utekl Mašanský – 1:2.

Minutu po Mašanského trefě nastřelil Martínek z trestňáku tyč a v další akci z levého křídla Fabiánův centr zakončil Vizingr nad břevno. Ve 34. minutě po Pekárově akci z levé strany pohotové Humajovo zakončení stačil brankář vyrazit.

Krátce po změně stran se dvakrát neprosadil Pekár. Nejprve v 50. minutě napálil tyč a potom v 58. minutě po Vajglově akci mu střelu zlikvidoval brankář. V 60. minutě po Svobodově útoku podle pravé lajny trefil tyč pro změnu Vajgl.

V 64. minutě Dvůr Králové vyrovnal parádní střelou z pětadvaceti metrů, když se míč za Pokorného záda odrazil od tyče – 2:2. Vzápětí mohl vyrovnat Kučera, ale gólmana nepřekonal ani na dvakrát.

V 73. minutě Horákův trestný kop úspěšně uklidil do soupeřovy branky Pára – 2:3. V 79. minutě po dalším Horákově trestňáku se netrefil Vizingr.

Závěr utkání patřil čerstvému Chramostovi. V 83. minutě nepovedenou rozehrávku soupeře vystihl a sólovou akci proměnil – 2:4. V 86. minutě velkou šanci nedal, ale dvě minuty před koncem brankářem vyražený míč pohotově vrátil do branky – 2:5.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“: Ehrenberger (61. Pokorný) – Svoboda (61. Olšák), Martínek (61. Pára), Mrvík, Vajgl (61. Kalíšek) – Kadlec (61. Malík), Pekár (61. Záblacký), Vizingr, Fabián (61. Horák) – Mašanský (61. Chramosta), Humaj (61. Kučera). Připraven ještě byl Dytrt.

Góly FK MB“B“: 5. Kadlec, 26. Mašanský, 73. Pára, 83. a 85. Chramosta

Rozhodčí: Slavíček

Diváků: 250

Fanshop banner