Hapal má dvacet hráčů a tři brankáře
Klub

Hapal má dvacet hráčů a tři brankáře

Redakce

Se změnami v kádru jsme spokojení, tvrdili shodně lidé z vedení FK Mladá Boleslav při předsezónním setkání s novináři a fanouškovskou veřejností. Generální ředitel Jaromír Šeterle dokonce prohlásil, že aktuálně další posílení kádru neplánuje. „Máme dvacet vyrovnaných hráčů a tři kvalitní brankáře,“ míní trenér Pavel Hapal, který by s mladoboleslavským mužstvem nejraději vyhrál všechno, co se v Česku vyhrát dá.

Prvoligový kádr FK Mladá Boleslav tedy tvoří brankáři Josef Kubásek (přestup ze Sokolova, na jaře hostoval ve Slavii Praha), Miroslav Miller, Jan Šeda, obránci Tomáš Hrdlička, Tomáš Janíček (přestup ze Zlína, uplynulý ročník hostoval v Nitře), Václav Kalina, Petr Mach (hostování ze Sokolova), Václav Procházka, Jan Rajnoch – kapitán mužstva, Adrian Rolko, František Ševinský, záložníci George Ganugrava (přeřazen z juniorky MB), Jan Kysela, Alexander Noel Mendy (hostování z Mostu se změnilo v přestup), Radim Nečas (návrat z hostování v Dukle Praha), Lukáš Opiela, Tomáš Poláček, Michal Sedláček (přeřazen z juniorky MB), Ludovic Sylvestre (přestup z AC Sparta Praha), útočníci Michal Papadopulos (přestup z Leverkusenu), Luboš Pecka (návrat z hostování v Alemania Aachen), Jakub Řezníček, Ivo Táborský.

Naopak Jiří Schubert, který měl namířeno do druholigové Čáslavi, po třítýdenním marodění zahájil v těchto dnech přípravu s mladoboleslavskou juniorkou a pravděpodobně v jejím kádru zůstane i po celou podzimní sezónu. Podobně v juniorce bude působit i Tomáš Fabián, který většinu jara promarodil a přišel tak o nominaci na ME devatenáctiletých.

Jaroslav Dittrich absolvoval se Slovanem Liberec rakouské soustředění a nyní se dolaďují podmínky jeho hostování v severočeském prvoligovém klubu.

Do Čáslavi na hostování s největší pravděpodobností odejde David Brunclík. Angažmá si hledají Petr Pižanowski a Radim Holub.

Z FK Mladá Boleslav odešli Ivan Hodúr (přestup do slovenského Ružomberoku), Jiří Mašek (jako volný hráč podepsal slovenský Ružomberok), Jan Riegel (po návratu z půlročního hostování v Hradci Králové přestoupil do SK Dynamo České Budějovice), Tomáš Sedláček (přestup do SK Dynamo České Budějovice), Milan Kopic (přestup do nizozemského Heereveen), David Vaněček (přestup do Baník Sokolov).

Fanshop banner