Prezident Dufek: Když vsadit, tak rovnou milion
Klub

Prezident Dufek: Když vsadit, tak rovnou milion

Redakce

Zahájení I. Gambrinus ligy se blíží. Sázkové kanceláře již nabízejí kursy na utkání úvodního kola a odvážnější sázkaři mají možnost vsadit na ligového mistra, který bude znám až na konci května příštího roku. Bookmakeři podobně jako každý rok favorizují Spartu Praha před jejím rivalem v sešívaných dresech. Mladou Boleslav řadí mezi vážné uchazeče o přední umístění. A prezident boleslavského fotbalu Josef Dufek nepochybuje, že kdyby vsadil, jistě by vydělal.

Šance, že by Mladá Boleslav získala mistrovský titul, se pohybuje, podle různých sázkových kanceláří, někde kolem kursu 15:1 a tím se mužstvo trenéra Hapala řadí mezi pět až šest nejvážnějších kandidátů.

Například Sportingbet.cz nabízel on-line sázky na vítěze Gambrinus ligy v kursech Sparta Praha 1,8, Slavia Praha 4, Baník Ostrava 10, Slovan Liberec 11 a Mladá Boleslav 15.

To u Bwin.com věří Spartě ještě o něco více a Mladé Boleslavi naopak méně: Sparta Praha 1,6, Slavia Praha 3,5, Baník Ostrava 10, Slovan Liberec a Brno 14, Teplice a Mladá Boleslav 17.

Fortuna vidí šance hlavních favoritů nejvyrovnaněji: Sparta 2,2, Slavia 2,5, Ostrava 11, Brno a Mladá Boleslav 15, Liberec 25.

Znamená to, že kdo by při kursu 15:1 na Mladou Boleslavi vsadil jeden tisíc korun a tip mu vyšel, bral by za deset měsíců patnáct tisíc korun. „Kdybych měl vsadit, tak rovnou milion, abych za výhru mohl příští rok koupit nějakého fotbalistu,“ prohlásil s pobaveným úsměvem prezident boleslavského fotbalu Josef Dufek. „Ale jinak se divím, že na nás není kurs jedna ku jedné,“ dodal.

Fanshop banner