Je dobře, že se vrátil Pecka, míní fandové
Klub

Je dobře, že se vrátil Pecka, míní fandové

Redakce

V ligovém ročníku 2006/07 si Luboš Pecka vystřílel korunu krále ligových kanonýrů šestnácti góly. Po ročním hostování v druholigovém německém Aachenu se vrátil do Mladé Boleslavi. „To je dobře,“ těší se boleslavští fandové, že zase uvidí Peckovu nesmlouvavost v soupeřově vápně a obnovenou gólovou úrodu. Co na svůj návrat říká zkušený kanonýr? „Všechno v pořádku, nemám žádný problém.“ Více si poslechněte ve video reportáži na tomto klubovém webu.

Luboš Pecka se sice po roce vrátil do FK Mladá Boleslav, ale do trochu jiného týmu, než jaký opustil. „Většinu kluků znám a styl hry je podobný tomu, jak jsme hráli před rokem.“ Sice jej mrzí, že se v zahraničním angažmá výrazněji neprosadil, ale zároveň je na něm vidět, že je v mladoboleslavském dresu rád. Uvědomuje si očekávání fanoušků a dobře ví, že bude těžké na předloňskou kanonádu navázat. „Budu rád za každý gól,“ prohlásil skromně nejproduktivnější boleslavský útočník v letní přípravě. Třemi góly naznačil, že střeleckou mušku neztratil.

Peckovy přání a cíle do nastávající sezóny jsou jasné: „ Dva roky, které jsem s Mladou Boleslaví hrál evropské poháry, byly fantastické a zase bych si je chtěl zahrát.“

Fanshop banner