Kouč Hapal: Máme tým schopný hrát hodně vysoko
Klub

Kouč Hapal: Máme tým schopný hrát hodně vysoko

Redakce

Letní příprava napověděla, že trenér Pavel Hapal má k dispozici dvě jedenáctky, to znamená na každý post v sestavě dva kvalitativně rovnocenné hráče. „Opravdu všech dvacet hráčů a tři gólmani jsou velice vyrovnaní,“ potvrdil Pavel Hapal, který takový stav hráčského kádru považuje za nezbytný k naplnění sportovních cílů FK Mladá Boleslav. Poslechněte si Hapalovy názory ve video reportáži natočené v průběhu rakouského soustředění v lázeňském letovisku Bad Gleichenbergu.

„Všechny řady máme vyvážené a především pro ofenzívu máme dost kvalitních hráčů,“ tvrdí Pavel Hapal s vědomím, že mužstvo musí ještě usilovně pracovat na zlepšení defenzívy. O tom, jak vysoké mínění má Hapal o týmu, s nímž v současnosti pracuje, svědčí upřímné vyznání: „Kdybych byl o pár let mladší, tak bych si to s nimi rád zkusil.“

Hapal míní, že v dnešní tuzemské lize nejsou lehčí soupeři a tak si nenechá rušit spánek přemýšlením nad náročným začátkem mistrovské sezóny, kterou Mladá Boleslav zahájí na Spartě Praha a po domácím utkání se Zlínem jede dvakrát ven, a to do Jablonce a Brna.

Kdo je favoritem ligy a jaké jsou boleslavské ambice? „Nebudu favority specifikovat, soustřeďuji se na práci v Mladé Boleslavi, která má tým schopný hrát hodně vysoko,“ věří Hapal s vědomím, že konečný úspěch se odvíjí od vydařeného startu.

Fanshop banner