Generálka na ligu bude opět s kyperskou Larnakou
Klub

Generálka na ligu bude opět s kyperskou Larnakou

Redakce

Týden před zahájením I. Gambrinus ligy tým FK Mladá Boleslav prověří přední klub kyperské ligy AEK Larnaka. Utkání se uskuteční na mladoboleslavském Městském stadionu v sobotu 26. července od 17 hodin (vstupné 50,- Kč). AEK Larnaka v uplynulém ročníku kyperské nejvyšší soutěže Katigoria A, kterou hraje čtrnáct klubů, skončila čtvrtá, což je její nejúspěšnější počin za uplynulých pět let.

Se stejným soupeřem hrála Mladá Boleslav i před rokem a porazila ho 4:1. Góly tehdy dávali Brunclík v 16. a 20. minutě, Táborský svůj premiérový v mladoboleslavském dresu ve 26. minutě, Rajnoch v 62. minutě a za kyperské mužstvo snižoval Xenofontos v 79. minutě utkání, které sledovalo více než tisíc spokojených diváků.

Loňská sestava FK Mladá Boleslav vypadala takto: Miller – Ševinský, Rajnoch, Rolko, Hrdlička – Kysela (77. Řezníček), Matějovský, Voříšek, Brunclík (86. T. Sedláček) – Táborský (55. Vaněček), Holub (70. Kopic). Z těchto hráčů už v kádru nejsou Matějovský, Voříšek, Brunclík, T. Sedláček, Vaněček, Holub a Kopic.

Fanshop banner