V úvodu přípravy se zkušeným soupeřem prohráli
Klub

V úvodu přípravy se zkušeným soupeřem prohráli

Redakce

Dorostenci první utkání letní přípravy sehráli na hřišti v Miškovicích u Prahy proti dospělému týmu Meteor Praha VIII, který letos vyhrál pražský přebor a postoupil do divize. Hrálo se většinu času v dešti. Další přípravné utkání hrají dorostenci ve středu 16. července v Mostu.

Domácí pražský tým se ujal vedení již v 5. minutě z trestného kopu a druhý gól přidal v 16. minutě po další standardní situaci, tentokrát po rohovém kopu. Ještě před přestávkou snížil s pokutového kopu Bořil – 1:2. Podle trenéra boleslavských dorostenců Ládi Sedláčka mělo utkání dobrou úroveň. Boleslavským mladíkům trvalo půl hodiny, než se vypořádali s důrazným herním stylem dospělých fotbalistů. Divizního nováčka Meteor nyní trénuje Jaroslav Peřina, nedávný kouč mladoboleslavských dorostenců. Ve druhém poločasu měli boleslavští dorostenci několik příležitostí nejen k vyrovnání, ale i k otočení výsledku, ale gól už nedali ani jeden. Jeník se neprosadil, i když šel dvakrát sám na branku, a Šíma v jasné šanci jen slabě nastřelil gólmana.

Sestava FK Mladá Boleslav: Kanaval (31. Stuchlý, 61. Krch) – Vorasický, Bílý (46. Rosekranz), Pečínka (46. Bým), Rudzan – Jeník, Šorm (46. Smetana), Tvaroha, Šíma – Kubát (46. Synek), Bořil. Připraveni ještě byli Zahustel, Borovička, Semík a Rýdl.

Fanshop banner