Góly Kučery a Humaje stačily jen na remízu
Klub

Góly Kučery a Humaje stačily jen na remízu

Redakce

Podruhé v jednom víkendu remizovali junioři v přípravném utkání, když soupeři dali dva góly. Utkání jen průměrné úrovně proti diviznímu mužstvu se hrálo na hřišti v Plaňanech. Trenér Josef Hloušek měl k dispozici tolik hráčů, že do každého poločasu poslal zcela jinou jedenáctku. Poprvé se po zranění na hřiště vrátil Kučera. Další přípravné utkání hraje boleslavská juniorka ve středu v Doubravě.

V prvním poločase se do jediné šance dostal Dytrt, jinak boleslavští fotbalisté velimského brankáře moc neobtěžovali. Velim ohrožovala boleslavskou branku především ze standardních situací. Góly však začaly padat až po změně stran.

Nejprve v úvodu druhého poločasu Hermanovu šanci vyrazil velimský gólman na roh. V 58. minutě po Fabiánově nezištné přihrávce z levé strany bez váhání vystřelil Kučera a obráncem tečovaný míč skončil poprvé v síti – 0:1.

Velimští však skóre otočili. K vyrovnání jim pomohl Kučera, který ve středu pole ztratil míč a soupeř se tak velmi snadno dostal k vyrovnání – 1:1. V 83. minutě Velimští potrestali nedůslednost rozhozené boleslavské defenzívy a ujali se vedení – 2:1.

Poslední slovo však mělo mladoboleslavské mužstvo. V předposlední minutě utkání pro změnu nepřesnost velimské obrany potrestal Humaj – 2:2.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“ v I. poločase: Ehrenberger – Hubač, Martínek, Pára, Juraško – Dudka, Záblacký, Pekar, Horák – Dytrt, Chramosta.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“ v II. poločase: Pokorný – Kvapil, Kalíšek,, Svoboda, Tomášek – Malík, Vajgl, Kučera, Fabián – Humaj, Herman.

Góly FK MB“B“: 58. Kučera, 89. Humaj

Třetí utkání letní přípravy hraje FK Mladá Boleslav“B“ s dalším divizním týmem Sokol Živanice na hřišti v Doubravě u Mnichova Hradiště ve středu 16. Července od 17,30 hodin.

Fanshop banner