Přidejte se k Fanatic fans
Klub

Přidejte se k Fanatic fans

Redakce

Klub příznivců mladoboleslavského fotbalu Fanatic fans vznikl v roce 2007. Na otázku proč další klub fanoušků, když už jeden při FK Mladá Boleslav existoval a stále existuje, odpověděl jeden ze zakladatelů nového Fanatic fans Michal Ďurček: „Po postupu do první ligy se fandění postupem času zhoršovalo a zhoršovalo. Chceme ho pozvednout o trochu výš.“

Michal Ďurček naznačil, že v původní klubu fanoušků nemohl se svými kamarády realizovat všechny nápady. Když například v letošním roce začali s výrobou transparentů a přinesli je na zápas, nenašli u všech fandů v kotli očekávané pochopení. „Je to smutné, ale je to tak. Proto jsme se rozhodli zapracovat ještě víc a založit aktivnější klub. Jsme tu pro všechny, kteří chtějí pořádně fandit a být hrdí na své výtvory a na mladoboleslavský tým!“

V současnosti má Fanatic fans patnáct členů, pravidelně aktualizovaný web a dveře otevřené pro každého nového příznivce.

Kdo má zájem stát se členem Fanatic fans, může se zaregistrovat:

1. Pošli nám svoji fotku se jménem, rodným číslem a kontaktem (e-mail, telefonní číslo) a my ti vyrobíme členskou průkazku.

2. Registrační poplatek je 200,- Kč na jednu sezónu, z vybraných peněz budeme financovat aktivity Fanatic fans, jako například výrobu vlajky, minidresů a další věcí. Každý z členů může podat nějaký návrh.

3. Platí se také příspěvek 40,- Kč za členství v klubu.

4. Prodej permanentek do sektoru H činí pro i člena Fanatic fans 550,- Kč.

Přidej se k nám, mladoboleslavský fotbal potřebuje tvoji podporu!

Kontakt: http://fanaticfansfkmb.wgz.cz

Fanshop banner