Vyberte si na tribuně oblíbené místo na celou ligu
Klub

Vyberte si na tribuně oblíbené místo na celou ligu

Redakce

Vedení FK Mladá Boleslav především pro věrné fanoušky zahajuje předprodej permanentek na mistrovská utkání I.Gambrinus ligy ročníku 2008/09. Prodávat se budou ve dnech 9. až 11. července na pokladně hlavní vstupní brány do Městského stadionu. Ve stejném termínu a na stejném místě je i předprodej vstupenek na tři utkání dorosteneckého mistrovství Evropy, která se hrají v Mladé Boleslavi (14.7. Řecko - Itálie, 20.7. Itálie - Česko a 23.7. semifinále). Teprve až si zájemci o ligové permanentky zaberou svá oblíbená místa, bude distribuce vstupenek pokračovat dalšími postupy a cestami.

Poprvé se tak zájemci o permanentky ocitají na prvním místě pomyslné fronty při prodeji vstupenek na ligový fotbal. Mají šanci vybrat si oblíbené místo v konkrétním sektoru na kterékoliv ze tří tribun. Novinkou je přemístění vlajkonošů do sektoru H na východní tribuně a zřízení rodinné tribuny v sektoru G na západní tribuně. „Rodinný sektor bude vybavený pro zabavení malých dětí a s přísným nekuřáckým režimem,“ zdůraznil manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros.

Permanentní vstupenky na celý ročník I.Gambrinus ligy 2008/09 se budou prodávat pouze v určeném termínu v pokladně hlavní vstupní brány do areálu mladoboleslavského Městského stadionu v těchto dnech a hodinách:

Středa 9. července dopoledne 10 - 12 hodin a odpoledne 15 - 17 hodin

Čtvrtek 10. července dopoledne 10 - 12 hodin a odpoledne 15 - 17 hodin

Pátek 11. července pouze dopoledne 10 - 12 hodin

Kontakty: andrea.novackova@fkmb.cz a mobilní telefon 731 768 419 (Andrea Nováčková).

Permanentka na všech patnáct domácích utkání I. Gambrinus ligy v ročníku 2008/09 stojí 1950,- Kč, do sektoru H vyhrazeném pro vlajkonoše 950,- Kč a pro řádné členy fanklubu jen 550,- Kč.

Fanshop banner