Byl rozlosován nový ročník Poháru ČMFS
Klub

Byl rozlosován nový ročník Poháru ČMFS

Redakce

Pohár ČMFS v ročníku 2008/09 začne 163 fotbalových týmů, nejlepší dva se o trofej utkají ve finále 27. května 2009. Pro Mladou Boleslav vzejde první soupeř z trojice Podještědský FC Český Dub, RMSK Cidlina Nový Bydžov a SK Hlavice. V neděli 20. července se hraje předkolo Podještědský FC Český Dub - RMSK Cidlina Nový Bydžov. Vítěz duelu přivítá na svém hřišti v neděli 27. července od 17 hodin v prvním kole mužstvo SK Hlavice. A teprve lepší z tohoto utkání vyzve ve středu 3. září od 17 hodin ve druhém kole ligový tým FK Mladá Boleslav.

Ať boleslavští fotbalisté pojedou do Českého Dubu, Nového Bydžova nebo Hlavice, budou favority na postup do třetího kola. Tam by ve středu 24. září od 16,30 hodin narazili na nejlepšího ze soubojů (Sokol Zápy/SK Český Brod) – FC Velim versus FK Meteor Praha VIII – FC Zenit Čáslav. Teprve při úspěchu ve třetím kole by ve čtvrtém kole, který má oficiální termín ve středu 29. října od 15,30 hodin, došlo na střetnutí s prvoligovým rivalem FC Viktoria Plzeň. Hrálo by se na Městském stadionu v Mladé Boleslavi. Samozřejmě jen v případě, že si boleslavští i plzeňští fotbalisté poradí se soupeři z nižších soutěží. Že to není jednoznačný úkol, poznali před rokem, kdy je ve čtvrtém kole vyřadili druholigoví soupeři.

Mladá Boleslav prohrála v Třinci 1:2, Plzeň v Praze s tehdy druholigovými střížkovskými Bohemians Praha 0:2.

Vítězové utkání čtvrtého kola postupují do jarního čtvrtfinále, které se hraje ve dvou zápasech (doma/venku) 8. dubna od 16,30 hodin a 22. dubna od 17 hodin. Také semifinále se budou hrát ve dvou zápasech (doma/venku), a to 6. a 13. května. Finále je na programu 27. května. Přesné časy začátků semifinále i finále upřesní Česká televize.

Fanshop banner