Ludovic Sylvestre je už s mužstvem
Klub

Ludovic Sylvestre je už s mužstvem

Redakce

V mladoboleslavském ligovém týmu jsou již dva Francouzi. K Alexi Mendymu přibyl Ludovic Sylvestre, který čerstvou čtyřletou smlouvu podepsal pět minut po čtvrtečním poledni v tiskovém středisku na Městském stadionu za přítomnosti televizních kamer a fotoaparátů. Než odcestoval za svým novým týmem do Krkonoš, odpověděl na pár novinářských otázek. „Jsem rád, že přicházím do Mladé Boleslavi, kterou považuji za dobrý tým,“ řekl Ludovic Sylvestre v úvodu tiskovky.

Jste zklamaný, že jste se neprosadil ve Spartě Praha?

„Nejsem z toho zklamaný a věřím, že v novém klubu budu předvádět co nejlepší výkony.“

Zvažoval jste i jiné nabídky a pokud ano, proč jste dal přednost Mladé Boleslavi?

„Měl jsem několik dalších nabídek, ale ta z Mladá Boleslavi byla nejzajímavější a v rozhodování hrálo svoji roli i to, že tady je můj kamarád Alex Mendy.“

Prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek doplnil, že klub o Sylvestreho usiloval již v zimním přestupním termínu, ale Sparta deklarovala, že s ním počítá, i když jej posléze poslala do Plzně na hostování. „Finanční podrobnosti transferu po dohodě se Spartou zveřejňovat nebudeme,“ prohlásil Josef Dufek a zdůraznil, že přestup Sylvestreho ze Sparty do Boleslavi nemá žádnou návaznost na případné odchody či příchody jiných fotbalistů.

Fanshop banner