Také fandové žijí přípravami na sezónu
Klub

Také fandové žijí přípravami na sezónu

Redakce

Na novou sezónu se připravují nejen hráči, ale také jejich fanoušci. Vedení FK Mladá Boleslav umožnilo přestěhování členů fan klubu z dosavadního sektoru G úhlopříčně přes stadion do sektoru H. A to ze dvou důvodů. Aby byli lépe slyšet a více vidět nejen v rámci stadionu, ale také v televizi. Kamery totiž při přímých přenosech i reportážních záběrech z Mladé Boleslavi viděly jen na houf hostujících fandů, kdežto boleslavští fans zůstávali utajení, když byli na stejné straně hřiště s televizními stanovišti.

Navíc v červnových dnech došlo k dohodě o spolupráci dvou skupin mladoboleslavských fanoušků. „Při setkání zástupců Fan Klubu a Fanatic Fans byla přijatá dohoda o spolupráci na sezonu 2008/2009. Jedná se o zviditelnění fanouškovské podpory FK Mladá Boleslav v duchu fair play a také při přípravě a tvorbě chorea v době utkání i dalších různých fanouškovských aktivit,“ praví se ve společném prohlášení Jana Pažouta (Fan Klub) a Romana Vodičky s Michalem Ďurčekem (Fanatic Fans). Kontakty na fanouškovské skupiny najdete na http://fanklub.fkmb.cz a http://fanaticfansfkmb.wgz.cz .

„Spolupráci skupin fanoušků vítáme,“ prohlásil šéf klubového marketingu a komunikace Petr Svěcený. „Vedení klubu má a bude mít vstřícný postoj ke všem formám fandění mladoboleslavským fotbalistům pokud budou ctít zásady fair play a běžných norem slušného chování,“ dodal Svěcený.

Fanshop banner