Skončili sezónu vítězně
Klub

Skončili sezónu vítězně

Redakce

Boleslavští junioři po dvou předchozích prohraných zápasech zakončili sezónu vítězně, když těsně porazili poslední tým tabulky ČFL. Blšanský Tesařík sice průběžné skóre dvakrát vyrovnal, ale na třetí boleslavskou trefu krátce před koncem utkání už neodpověděl on ani nikdo z jeho spoluhráčů. Program ČFL ještě pokračuje, ale pro tým FK Mladá Boleslav“B“ díky předehraným zápasům už mistrovský ročník skončil.

Skóre závěrečného mistráku otevřel v 19. minutě mladoboleslavský Fabián přesnou hlavičkou po centru z pravé strany – 1:0. Blšany však dokázaly záhy odpovědět. Ve 37. minutě se v rychlém brejku ocitl zkušený Tesařík sám před Ehrenbergerem, jenž blšanského hráče fauloval a sudí nařídil penaltu. Tu s jistotou sám faulovaný Tesařík proměnil ve vyrovnávací gól – 1:1. Poločas tak skončil nerozhodně.

Boleslavští šli podruhé do vedení krátce po změně stran. Ve 49. minutě se trefil Brezinský – 2:1. O tři minuty později však získaly Blšany výhodu trestného kopu a Tesařík se z pětadvaceti metrů trefil tak perfektně, že byl Ehrenberger krátký – 2:2.

Definitivní podobu výsledku dal pět minut před koncem Michal Sedláček, který gólově zakončil Mrvíkovu akci – 3:2.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“: Ehrenberger – Svoboda, Mrvík, Brezinský, Kalíšek (67. Horák) – Fabián, Vizingr, Vajgl (67. Záblacký), M.Sedláček – Schubert (46. Humaj), Kadlec.

Sestava FK Chmel Blšany: Ivanka – Thomas, Klasna, Tesařík, Trup – Veleba, Suchý, Beneš, Mašek (77. Lesniak) – Sigmund, Veverka.

Góly: 19. Fabián, 49. Brezinský, 85. M.Sedláček – 37. a 52. Tesařík

ŽK: Tesařík

Rozhodčí: Hajsman – Paták, Rauch

Fanshop banner