Zase prohráli těsně o gól
Klub

Zase prohráli těsně o gól

Redakce

Předposlední mistrovské utkání odehrálo mužstvo trenéra Tymicha opět v silně omlazeném složením a podobně jako v Karlových Varech i tentokrát v Kolíně po prohraném prvním poločase už nedokázalo vývoj zvrátit. Junioři podruhé za sebou prohráli těsně o jeden gól, přesto se drží na vynikající páté příčce pořadí ČFL. Potvrdit ji mohou v závěrečném duelu se sestupujícími Blšany ve čtvrtek 12. června na domácí Astonce.

Nedělní dopolední utkání v Kolíně rozhodl gól ze 37. minuty. Po centru Süssera z levé strany kolínský útočník Jan Štoček hlavičkoval úspěšně do Ehrenbergerovy branky. Přestože trenér o poločasové přestávce oživil sestavu dvojím střídáním, po změně stran již žádný gól nepadl a Kolínští uhájili tři body, které pro ně mají v boji o záchranu cenu zlata.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“: Ehrenberger – Kalíšek, Brezinský, Vizingr, Horák – T. Svoboda, Dutka (81. Pára), Vajgl, Tomášek (46. Humaj) – Kadlec, Dytrt (46. Fabián).

Sestava FK Kolín: Čižinský – Doseděl, Kalivoda, Javorek, Mach – Kocourek, Süsser, M. Svoboda, Pacák – Štoček, Fikejz (74. Doležal).

Gól: 37. Štoček

ŽK: Kalivoda, Doseděl – Vajgl, Humaj

Rozhodčí: Henych – Kučka, Myška

Diváků: 160

Fanshop banner