Pozměněná sestava těsně prohrála
Klub

Pozměněná sestava těsně prohrála

Redakce

Do západočeských lázní odjel mladoboleslavský tým k předehrávanému utkání 32. kola s velkými změnami v porovnání s předchozími mistrovskými zápasy. Nebyli Šeda, Vaněček, Dittrich, M.Sedláček, Schubert ani jarní desetigólový kanonýr Mašek. A tak se do dresu boleslavské třetiligové juniorky oblékli někteří dorostenci. Jeden z nich, útočník Humaj, stihl prohru jenom zmírnit.

Mladoboleslavskému juniorskému týmu se na jaře opakovaně povedlo zaskočit soupeře v úvodních minutách a ve svůj prospěch tak rozhodl další průběh a konečný výsledek utkání. Karlovarští Buldoci na svém hřišti podobný vývoj nedovolili a naopak zkraje utkání udeřili oni. První gól dali již v 10. minutě. Po rohovém kopu Tichoty se k míči dostal Michal Kubice a prostřelil Ehrenbergera – 1:0. Za deset minut boleslavský brankář kapituloval podruhé. Ve 20. minutě Petr Janáček trefil trestný kop z téměř třicetimetrové vzdálenosti přesně do horního růžku – 2:0. Boleslavští výsledek zkorigovali až čtyři minuty před koncem gólem dorosteneckého náhradníka Stanislava Humaje - 2:1.

Sestava FK Mladá Boleslav“B“: Ehrenberger – Kalíšek, Mrvík, Brezinský, Horák (77. Fabián) – Svoboda, Vizingr, Vajgl, Zeman (46. Tomášek) – Dytrt (74. Humaj), Kadlec.

Sestava FC Buldoci Karlovy Vary: Kolář – Shelenkov, Tichota, Oslovič, Kubice – Hrubý, Janáček, Kakan (90. Zápotocký), Vondráček – Řezáč (76. Staněk), Kovařík (53. Geňo).

Góly: 10. Kubice, 20, Janáček – 86. Humaj

Rozhodčí Koval – Polák, Tereba

Fanshop banner