Závěrečný program ČFL je nahuštěný
Klub

Závěrečný program ČFL je nahuštěný

Redakce

Všechna utkání 34. kola ČFL se předehrávají uprostřed tohoto květnového týdne. Duel SK Slovan Varnsdorf – FK Mladá Boleslav“B“ se hraje ve středu 21. května od 17 hodin. Potom boleslavskou juniorku čeká ještě pět mistrovských utkání a z nich jen dvě na domácím hřišti Astonky. V sobotním dopoledni 31. května se Slavojem Vyšehrad a ve čtvrtečním odpoledni 12. června s Blšany. V závěru ČFL se hodně utkání hraje v netradičních termínech.

Sled utkání FK Mladá Boleslav“B“ v závěru ČFL je hodně nahuštěný. Z uvedených termínů ještě není potvrzený den a hodina střetnutí v Kolíně:

Sobota 21. května od 17 hodin SK Slovan Varnsdorf – FK Mladá Boleslav“B“

Úterý 27. května od 17 hodin FK Jablonec 97“B“ – FK Mladá Boleslav“B“

Sobota 31. května od 10,15 hodin FK Mladá Boleslav“B“ – FK Slavoj Vyšehrad

Středa 4. června od 17 hodin FC Buldoci Karlovy Vary – FK Mladá Boleslav“B“

Neděle 8. června od 10,15 hodin (?) FK Kolín – FK Mladá Boleslav“B“

Čtvrtek 12. června od 17 hodin FK Mladá Boleslav“B“ – FK Chmel Blšany

Postupu do II. ligy je nejblíže tým AC Sparta Praha“B“, jehož pronásledovatelé mají nesnadno dostižitelný odstup. Na opačném konci tabulky to vře mnohem více. K sestupovým kandidátům lze počítat přinejmenším osm mužstev, z nichž Blšany už mají jistotu pádu do divize. Boleslavské juniorky se boje o čelo ani o záchranu netýkají a pokud nesleví ze svých dosavadních výkonů, uhájí současné postavení v nejlepší třetině účastníků ČFL. Což by byl určitě úspěch.

Fanshop banner