Byla to dobrá mise, řekl Stanner
Klub

Byla to dobrá mise, řekl Stanner

Redakce

Po utkání FK Viktoria Žižkov – FK Mladá Boleslav 1:0, které bylo pro oba týmy posledním v aktuálním ligovém ročníku, měla tisková konference strohý průběh odpovídají skromnému žižkovskému tiskovému středisku. A také tomu, jako kdyby se všichni už těšili na ligovou pauzu. Boleslavský trenér Karel Stanner se s žižkovským kolegou Stanislavem Grigou shodli, že spolu s necelými dvěma tisíci diváky byli svědky střetnutí, ve kterém se hrálo o jeden jediný rozhodující gól.

„První poločas jsme měli lepší než druhý, ale bylo to utkání o jednom gólu, čili o tom kdo dá gól, ten vyhraje. Nakonec to tak dopadlo. Žižkov vyhrál zaslouženě,“ pravil Karel Stanner.
"Souhlasím s tím, že jsme viděli vyrovnaný zápas o jednom góle, i s tím, že Boleslav byla nebezpečnější v prvním poločase a my v druhém. Jsem z vítězství rád a s celkovým ziskem sedmatřiceti ligových bodů spokojený,“ řekl Stanislav Griga.

Karel Stanner se odmítl veřejně vyjádřit k otázce, zda Rajnoch má být nebo nemá být nominován do české reprezentace, i ke svému dalšímu působení u ligového mužstva FK Mladá Boleslav. Když byl vyzván, aby zhodnotil ten jarní úsek, ve kterém mužstvo vedl, naznačil, že své působení u mužstva hodnotí kladně: „Za velké plus považuji, že dostali šanci talentovaní nováčci Jan Šeda, Michal Sedláček a Jiří Schubert. Při celkovém zisku šestnácti bodů to byla dobrá mise, jsem spokojený.“

Boleslavský trenér potvrdil, že oproti původnímu plánu zůstane mužstvo pohromadě o týden déle. Do pátku 23. května absolvují testy a relaxačně-rehabilitační program. V návaznosti na prodloužení jarní sezóny se hráčům o týden posune nástup do letní přípravy. Po dovolené se poprvé sejdou v sobotu 14. června.

Fanshop banner