Rajnoch zve na ofenzivní fotbal
Klub

Rajnoch zve na ofenzivní fotbal

Redakce

Na předsezónním setkání s boleslavskými fanoušky Jan Rajnoch slíbil, že dovede modrobílý tým mezi tři nejlepší v Gambrinus lize. Před posledním ligovým zápasem však je jasné, že FK Mladá Boleslav lepší než šestá nebude. „Vzhledem k průběhu podzimní části i celého mistrovského ročníku je nakonec šesté místo optimální umístění,“ myslí si druhý nejlepší ligový kanonýr a člen širšího výběru české reprezentace, který při středeční nominaci na soustředění pro Euro 2008 zatím zůstal mezi náhradníky.
Poslechněte si Jana Rajnocha ve video reportáži TV Bolka.

Přesto platí, že především druhá polovina ligového jara boleslavskému mužstvu i Rajnochovi skvěle vyšla. „V závěru jara jsme se do toho zase dostali a hráli tak, jak bychom chtěli hrát v budoucí sezóně. Pro mě osobně to asi byla jedna z nejúspěšnějších sezón v lize,“ pravil Rajnoch s vědomím, že si fandové i vedení klubu představovali uplynulý ročník o poznání lepší, než se nakonec povedl. Zda Rajnocha uvidíme v mladoboleslavské sestavě i v příštím ročníku, neví ani sám hráč: „Není to aktuální otázka a také ne úplně jen pro mě.“

Jan Rajnoch má nyní před sebou poslední mistrák na Viktorii Žižkov, který se hraje v sobotu 17. května. Na co se můžou boleslavští fandové těšit? „Věřím, že na příjemný a ofenzivní fotbal. Budeme se snažit urvat co nejvíce bodů a vrátit Viktorce prohru z prvního kola. Doufám, že se nám to povede,“ pozval Jan Rajnoch boleslavské příznivce na prvoligovou derniéru.

Fanshop banner