Dorostencům zvoní hrana
Klub

Dorostencům zvoní hrana

Redakce

Do konce mistrovské sezóny boleslavským dorostencům zbývá sehrát pět utkání, z toho tři doma a dvě na soupeřových hřištích. Ve všech budou hrát o záchranu v prestižní celostátní lize, neboť se momentálně pohybují těsně nad sestupovou propastí. V šestnáctičlenné celostátní lize, ze které sestupují poslední dvě družstva, jsou Boleslavští třetí od konce, když mají s předposledním Hradcem Králové stejně bodů a jen o pár gólů lepší skóre.

Záchranářskou misi začnou dorostenci v sobotním odpoledni 17. května domácím utkáním s Vysočinou Jihlava, která je na posledním místě. Boleslavští bezpodmínečně potřebují Jihlavě vrátit krutou podzimní prohru 1:6.

Potom jedou do Prahy k utkání proti Spartě, která je v tabulce třetí. Na podzim ji Boleslavští porazili 2:1 góly Olšáka a Bořila. I jeden bod by byl dobrý...

V dalším velmi důležitém domácím střetnutím se utkají s třináctými Teplicemi, které na jejich hřišti v podzimním duelu pokořili 9:0 (Dudka 2, Chramosta 2, Bořil 2, Záblacký, Kubát, Bílý). Nic jiného než výhra nepřipadá v úvahu, i když to tentokrát nemusí být takový ranec.

V předposledním kole jedou do Brna, které je v současnosti páté, a Boleslavští ho na podzim doma porazili 2:1 góly Zbrožka a Bořila. Když zabojují, neměli by odjet bez zisku.

Mistrovskou sezónu končí doma proti dvanácté Příbrami, na jejímž hřišti na podzim Boleslavští prohráli 2:3 (Dudka, Chramosta) a tak jednoznačným úkolem je vítězná odveta i s úroky.

Fanshop banner