Pojeďte fandit na Žižkov
Klub

Pojeďte fandit na Žižkov

Redakce

Na hřišti Viktorie Žižkov hraje Mladá Boleslav poslední ligové utkání ročníku 2007/08, ale zároveň na něm má prvoligovou premiéru. Ve více jak stoleté historii obou klubů se o body v nejvyšší soutěži střetli teprve v tomto ročníku. V loňském srpnu Žižkovští z Boleslavi odvezli tři body a tak si pro ně v sobotu 17. května jedeme. Čím více fanoušků fotbalisty doprovodí, tím je větší šance, že se odveta povede. Bolka do toho!

FK Mladá Boleslav pořádá pro své fotbalové fanoušky poslední jarní zájezd k utkání 30. kola I. Gambrinus ligy FK Viktoria Žižkov – FK Mladá Boleslav v sobotu 17. května. Odjezd je stanovený na 13,30 hodin, přičemž pořadatelé výpravy prosí účastníky, aby se z organizačních důvodů sešli již ve 13 hodin v areálu boleslavského Městského stadionu za pokladnami hlavní vstupní brány, kde budou přistavené autobusy.

Cena zájezdu (doprava+vstupenka) je 120,- Kč (člen fanklubu 100,- Kč).

Platící fanoušek může sebou vzít jednoho rodinného příslušníka (manželka, dítě do 15 let ), za kterého zaplatí 50% základní ceny a musí jej nahlásit předem kvůli rezervaci dostatečného počtu sedadel v autobusech.

Přihlášky přijímá a bližší informace rád sdělí Jan Pažout na telefonním čísle 777 313 404 nebo na emailové adrese jan.pazout@centrum.cz- heslo Viktorka . Uzávěrka přihlášek je v pátek 10. května ve 12 hodin.

Fanshop banner