Posledním mistrákem hráčům sezóna neskončí
Klub

Posledním mistrákem hráčům sezóna neskončí

Redakce

V týdnu před posledním ligovým utkáním mají boleslavští fotbalisté běžný tréninkový režim s jedním dnem volna, jež jim trenér dopřeje i po utkání 30. kola I. Gambrinus ligy FK Viktoria Žižkov – FK Mladá Boleslav, které se hraje v sobotu 17. května od 17 hodin. Po nedělním volnu se fotbalisté s trenéry sejdou ještě v pondělním dopoledni na pražské Fakultě tělesné výchovy a sportu, kde podstoupí zátěžové testy. Teprve potom se rozprchnou na třítýdenní dovolenou.

Poslední týden boleslavské mistrovské sezóny vypadá takto: v pondělí dopolední trénink s následnou komplexní regenerací, v úterý dopoledne v posilovně a odpoledne na fotbalovém hřišti, ve středu trénink dopoledne, ve čtvrtek volno, v pátek trénink odpoledne v době mistrovského utkání.

Vyvrcholením týdne a celého soutěžního ročníku je utkání posledního kola I. Gambrinus ligy FK Viktoria Žižkov – FK Mladá Boleslav v sobotním odpoledni od tří hodin. V neděli mají hráči volno a v pondělí dopoledne je čekají zátěžové testy na FTVS v Praze.

Proč?

„Chceme vědět, v jakém stavu hráči dokončili soutěžní ročník, abychom měli srovnání potom s testy před zahájením nového ročníku,“ vysvětlil trenér Karel Stanner.

Fanshop banner