Medicalwave dopřeje každému tělu nadstandardní péči
Klub

Medicalwave dopřeje každému tělu nadstandardní péči

Redakce

Boleslavští fotbalisté využívají speciálních služeb společnosti Medicalwave. Péči jejich odborníků při rekonvalescenci po operaci kolena si pochvaluje Petr Pižanowski: „Pomáhají, abych se vrátil do branky v co nejlepší kondici.“ Podobně dobré zkušenosti má Tomáš Fabián, jenž si v průběhu jarní sezóny léčil poranění kotníku, nebo Tomáš Poláček i další fotbalisté FK Mladá Boleslav. Medicalwave tu však není jenom pro profesionální sportovce, ale pomáhá sportovcům amatérských i rekreačním, zkušenosti a vědomosti svých odborníků nabízejí i široké veřejnosti.

Moderní fyzioterapeutické centrum Medicalwave na pražském Žižkově v ulici Pod Parukářkou 8 slouží veřejnosti v pracovní dny od 7 do 19 hodin. Více informací hledejte na www.medicalwave.cz nebo žádejte na telefonním čísle 222 922 200.

Medicalwave je moderní nestátní zdravotnické zařízení se špičkovými odborníky a ojedinělým přístrojovým vybavením.

Na co se Medicalwave specializuje?

Fyzioterapie

V této oblasti nabízí manuální terapie, magnetoterapie, elektroterapie, terapie ultrazvukem, distanční elektroterapie a terapie laserem.

Rázová vlna

Je moderní, vysoce účinná a šetrná metoda léčby při zraněních a poúrazových stavech, omezené pohyblivosti, bolestech pohybového aparátu nebo zánětech.

Vibrační plošina

Je rehabilitačním prostředkem pro nemocné, sportovce a též vynikajícím pomocníkem pro dosažení štíhlé linie. Lze ji využít nejen v oblasti fyzioterapie, ale také v oblasti fitness (zvýšení celkové fyzické kondice), wellness (redukce celulitidy, zvýšení štěpení tuků) a geriatrie.

Aquaforéza

Jedná se o revoluční metodu v boji proti celulitidě a vráskám. Oproti klasické mezoterapii se obejde bez mnohačetné injekční aplikace účinných látek do kůže. Výsledkem léčebné kúry je vyhlazení kůže a zpevnění podkoží v postižených partiích.

Masáže

Přispívají k podpoře fyziologických pochodů v organizmu, posílení zdraví a zvyšování fyzické i psychické odolnosti. Provádí se klasické (rekondiční) masáže, reflexní a vazivové masáže, Zen Touch Shiatsu, masáže lávovými kameny, masáže čínskými baňkami, masáže pro těhotné a masáže dětí. Jednou z možností je i výjezd maséra domů ke klientovi či na pracoviště.

Manuální a přístrojová lymfodrenáž

Moderní metoda masáže, jejíž význam spočívá v aktivaci průchodu lymfy a uvolnění lymfatických cév. Využívá se při otocích, bolestech, únavě, při prevenci a odstranění celulitidy, proti vráskám a v mnoha dalších případech.

Oxygenoterapie

Kyslíková kúra napomáhá celkové regeneraci organizmu, zpomaluje proces tělesného i duševního stárnutí. Působí příznivě na psychiku, snižuje pocit stresu, posiluje imunitní systém.

Fanshop banner