Divizní dorostenci nastříleli patnáct gólů
Klub

Divizní dorostenci nastříleli patnáct gólů

Redakce

Dorostenci svá mistrovská utkání předehrávali uprostřed týdne mezi dvěma svátečními květnovými víkendy. Ligové áčko zase nedosáhlo ani na jeden bod a tudíž je nadále v ohrožení sestupu. To fotbalisté divizních dorosteneckých družstev si proti čelákovickým soupeřům parádně zastříleli a ve dvou zápasech dali dohromady patnáct gólů. Žákovské týmy z pěti mistráků vyhrály tři.

Ve dnech 7.-11.5.2008 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská a turnajová utkání s těmito výsledky:

FC Viktoria Plzeň – FK Mladá Boleslav „A“dorost 1:0 (1:0)

Informace o utkání dorostenecké ligy jsou zveřejněny v samostatném referátu na webových stránkách FKMB.

FK Mladá Boleslav „B“dorost – SK Union Čelákovice 6:0 (2:0)

Další z jednoznačných vítězství našich divizních dorostenců. Svému soupeři jsme po dobu celého zápasu nedovolili prakticky nic, branky jsme vstřelili po pěkných kombinačních akcích a ještě několik šancí zůstalo nevyužito, včetně pokutového kopu, který neproměnil Pečínka. Autory branek byli Tvaroha, Šíma, Vorasický, Synek, Rejmon a Kubát.

FC Viktoria Plzeň – FK Mladá Boleslav „C“dorost 3:0 (2:0)

„C“ dorost v Plzni prohrál, když nebyl horším týmem než domácí. Do přestávky jsme kontrolovali hru, měli jsme více ze hry, ale branky dávali po našich chybách plzenští. I ve II.poločase jsme se snažili o zkorigování výsledku, ale v koncovce jsme se nedokázali ani jednou prosadit.

FK Mladá Boleslav „D“dorost – SK Union Čelákovice 9:1 (5:0)

„D“ dorost si s chutí zastřílel, když svojí stálou převahu dokázal zúročit i gólově. Dvakrát se trefili David Šťastný, Lánský a Dufek, po jedné brance přidali Miler, Klain, a Tykač

FK Mladá Boleslav „A“žáci – FK AS Pardubice 3:0 (1:0)

I v dalším utkání žákovské ligy jsme dokázali zvítězit. Do přestávky byla hra ještě vyrovnaná a náš tým kromě branky Bastera nedokázal hosty potrestat za jejich taktické chyby v obraně. Po změně stran byla hra již plně v naší režii, brankami Horáka a Šimka jsme své vedení zvýšili a konečný výsledek je pro pardubické ještě milosrdný.

FK Náchod-Deštné – FK Mladá Boleslav „B“žáci 2:1 (2:0)

V tomto dalším divizním utkání sahalo naše družstvo minimálně na bod. Po prohraném I.poločase jsme ve druhé polovině utkání snížili Tvrzníkem z pokutového kopu a poté jsme domácí zatlačili dobrou kombinační hrou, ale vyrovnávací branku se nám bohužel vstřelit nepodařilo.

FK Mladá Boleslav „C“žáci – FK AS Pardubice 2:2 (1:2)

Zápas začalo naše družstvo dobře, dostali jsme svého soupeře pod tlak a vyústěním byla vedoucí branka Kubelky. Po inkasované brance hosté zvýšili své úsilí a po našich zbytečných chybách se mu do přestávky podařilo skóre zápasu otočit. Po změně stran jsme se opět snažili o nátlakovou hru, bohužel v některých fázích jsme byli zbrklí. Nakonec se Jonášovi přeci jen podařilo vyrovnat.

FK Náchod-Deštné – FK Mladá Boleslav „D“žáci 0:1 (0:0)

Do přestávky ani jedno z družstev nedokázalo proměnit své příležitosti, domácí byli o něco lepším týmem. Ve II.poločase jsme podali zlepšený a bojovný výkon, který vedl k zasloužené brance Saéze, na kterou domácí již nedokázali odpovědět.

FK Mladá Boleslav „E“žáci – AFK Pečky 1:0 (0:0)

V utkání jsme měli stálou převahu, tentokrát se nám z mnoha šancí podařilo pouze Rudzanem vstřelit jedinou branku utkání.

Výsledky družstev minikopané:

Krajský přebor mladších přípravek :

FK Cvikov „A“ – FKMB „A“ 1:10

FK Cvikov „B“ – FKMB „A“ 0:8

FK Cvikov „A“ – FKMB „B“ 0:16

FK Cvikov „B“ – FKMB „B“ 0:12

Více se o družstvu FKMB roč.99 dozvíte na www.fkmb99.cz.

FKMB roč.2000 „A“ – FK Pěnčín-Turnov 6:0 Salač 2,Pulo,Kysela,Chaloupka,Zmij

FKMB roč.2000 „A“ – Podještědský F.C. 0:1

FKMB roč.2000 „B“ – FK Pěnčín-Turnov 1:4 Hakkel

FKMB roč.2000 „B“ – Podještědský F.C. 1:2 Hubáček

SK Semily - FKMB roč.2000 "A" 0:2 Vohanka, Zmij
Lomnice n.P. - FKMB roč.2000 "A" 0:5 Kysela,Pulo,Zmij,Strouhal,Vohanka
SK Semily - FKMB roč.2000 "B" 1:2 Hakkel, Chaloupka

Lomnice n.P. - FKMB roč.2000 "B" 1:1 Chaloupka

Fanshop banner