Podle Stannera boleslavští hráči podlehli atmosféře
Klub

Podle Stannera boleslavští hráči podlehli atmosféře

Redakce

Slávistický kouč Karel Jarolím se po vyhraném utkání v Mladé Boleslavi usmíval, neboť v tu chvíli patřil k vedoucímu celku I.Gambrinus ligy. Sparta Praha totiž doma prohrála s Baníkem Ostrava a tím pádem Slavia Praha poskočila blíže k titulu. „Slavia vyhrála zaslouženě, narazili jsem na dobrý tým,“ prohlásil boleslavský trenér Karel Stanner.

Tomu se vůbec nelíbil herní projev jeho mužstva před přestávkou. „Nepovedl se nám první poločas. Soupeři jsme to usnadnili, když jsme se nevypořádali se slávistickou kombinací krátkých přihrávek. Gólem inkasovaným brzo po zahájení utkání jsme Slavii posadili do sedla,“ prohlásil Stanner.

Boleslavský trenér odmítl spekulace, že jeho hráči bojovali méně, než v předchozích povedenějších zápasech. „V našem případě nešlo o malou bojovnost, ale o přehnaný respekt k soupeři, navíc fandové Slavie vytvořili pro hostující tým ohromné prostředí,“ poznamenal sklesle Stanner.

Slávistický Karel Jarolím zářil spokojeností: „K zachování naděje nám nezbývalo, než vyhrát bez ohlížení na to, jak se povede Spartě. Podařilo se nám to, máme tři body a týden na přípravu k utkání s Jabloncem. Víc to nebudu rozebírat.“ Vyjádřil přání, aby poslední ligové utkání s případnou oslavou titulu Slavia odehrála v novém Edenu. „Možné je všechno. Nechci moc jásat, protože se všechno může zvrtnout, ale bylo by smutné, kdybych nevěřil, i když nic není ještě hotovo.“

Fanshop banner