Drobná poranění doléčují Hodúr s Kyselou
Klub

Drobná poranění doléčují Hodúr s Kyselou

Redakce

Utkání předposledního kola I.Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – SK Slavia Praha se hraje v sobotu 10. května od 15 hodin na boleslavském Městském stadionu. Ve střetnutí s kandidátem mistrovského titulu se boleslavští fotbalisté rozloučí s domácím publikem ve vrcholícím soutěžním ročníku 2007/08. Očekávají se vyprodané tribuny a vedení FK Mladá Boleslav vyzývá diváky, aby se v sobotním odpoledni vypravili na fotbal v dostatečném časovém předstihu.

Boleslavský trenér Karel Stanner očekává mimořádně tuhou bitvu o body, ve které by jeho svěřenci měli ukázat, že mají na víc, než na současnou šestou příčku ligového pořadí.

Jediným, kdo v týdnu netrénoval, byl dlouhodobě marodný brankář Petr Pižanowski. Pouze vyklusával Jan Kysela, který nedohrál teplické utkání kvůli nataženým kolenním vazům. Ivan Hodúr, jenž s bolestivě nakopnutým kotníkem vynechal dva mistráky (doma proti Plzni a v Teplicích), se už do přípravy zapojil bez úlev.

Ostatní boleslavští fotbalisté jsou v pořádku a na utkání se slavnou Slavií Praha se náramně těší. V mužstvu po zlepšených výkonech panuje pohoda, což bylo patrné například i při tréninkových jednotkách uprostřed týdne za účasti kompletního kádru rozšířeného o některé mladíky: Miller, Šeda, Ševinský, Kalina, Rolko, Kopic, Procházka, Rajnoch, Hodúr, Opiela, Poláček, Hrdlička, Vaněček, Dittrich, Ganugrava, M. Sedláček, T. Sedláček, Kysela, Holub, Táborský, Mendy, Řezníček, Mašek a Schubert.

Fanshop banner