Podzimní remízu s Teplicemi určily penalty
Klub

Podzimní remízu s Teplicemi určily penalty

Redakce

Utkání 27. kola I. Gambrinus ligy FK Teplice – FK Mladá Boleslav se hraje v neděli 4. května od 17 hodin na teplickém stadionu Na Stínadlech. Tam Mladá Boleslav ještě nevyhrála. V dosavadních sedmi vzájemných utkání mají Boleslavští pasivní bilanci, neboť jen jednou vyhráli, čtyřikrát remizovali a dvakrát prohráli. Celkový poměr skóre vyznívá v neprospěch Mladé Boleslavi 5:7. Má tedy co dohánět...

Vzájemná ligová bilance Mladé Boleslavi s Teplicemi:

Podzim 2004 MB – Teplice 0:0

Jaro 2005 Teplice – MB 1:1 (Krmaš - Brunclík)

Podzim 2005 MB – Teplice 0:2 (Verbíř 2)

Jaro 2006 Teplice – MB 1:1 (Krmaš – Kulič)

Podzim 2006 Teplice – MB 2:0 (Stožický, Fenin)

Jaro 2007 MB – Teplice 2:0 (Pecka 2)

Podzim 2007 MB – Teplice 1:1 (Rajnoch – Doležal)

Poslední vzájemné utkání FK Mladá Boleslav – FK Teplice 1:1 se hrálo v sobotu 24. listopadu 2007. Boleslavští neúnavně atakovali soupeřovu branku od první do poslední minuty a remízu vnímali jako nespravedlivou bodovou ztrátu.

Ve 37. minutě teplický Doležal proměnil penaltu, kterou rozhodčí Matějek odpískal hodně přísně za pád Fenina při pokusu obejít stopera Rolka na kraji trestného území. Mladá Boleslav vyrovnala v 72. minutě také z penalty nařízené za faul Lukáše na Táborského a proměněné Rajnochem. Před vyrovnávacím gólem v 59. minutě po Kyselově centru hlavičkoval Řezníček do břevna. V závěrečné čtvrthodince mělo dění na boleslavském trávníku strhující tempo, jak se oba týmy snažily o vítěznou trefu, která se nepovedla nikomu a tak se o body podělily.

Podzimní sestava FK Mladá Boleslav: Pižanovski – Voříšek, Rolko (60. Táborský), Procházka, Hrdlička – Kysela, Matějovský, Rajnoch, Poláček (46. Vaněček, 75. Holub) – Mendy, Řezníček. Připraveni ještě byli Kalina, Brunclík a Šeda.

Podzimní sestava FK Teplice: Slavík – Kaufman, Lukáš, Klein, Rosa – Štohanzl (55. Gašparík), Sabou, Ljevakovič (33. Smíšek), Doležal, Verbíř – Fenin. Připraveni ještě byli Hašek, Benát, Mareš, Koukal a Belic.

Fanshop banner