Pojeďte fandit do Teplic
Klub

Pojeďte fandit do Teplic

Redakce

Boleslavští fandové mají šanci složit reparát za nezájem o utkání ve Zlíně, a to v neděli 4. května náležitě početnou podporou boleslavských fotbalistů při střetnutí 28. kola I.Gambrinus ligy FK Teplice – FK Mladá Boleslav. Teplický stadion Na Stínadlech má velmi prostorný sektor pro příznivce hostujícího týmu, takže není důvod s cestou do severočeského lázeňského města váhat. Uzávěrka přihlášek je v pátečním poledni.

Odjezd do Teplic z mladoboleslavského Městského stadionu se uskuteční v nedělním odpoledni 4. května ve 14,15 hodin. Autobusy budou přistaveny za pokladnami u hlavního vchodu do stadionu. Cena zájezdu (doprava+vstupenka) činí 120,- Kč (zlevněná pro člena fanklubu 100,- Kč).

Každý platící fanoušek si může sebou vzít jednoho rodinného příslušníka (manželku nebo dítě mladší 15 let) zdarma, což je nutné nahlásit předem kvůli rezervaci sedadel v autobusech. Přihlášky eviduje a případně podrobnější informace sdělí Jan Pažout na známém telefonním čísle 777 313 404, emailový kontakt jan.pazout@centrum.cz- heslo Teplice.

Uzávěrka přihlášek je v pátek 2. května do 12,00 hodin.

Fanshop banner