Fandové zklamali hráče i vedení klubu
Klub

Fandové zklamali hráče i vedení klubu

Redakce

Mladá Boleslav vyhrála ve Zlíně i bez fanoušků. Těm se nejspíše zalíbilo jezdit na fotbal výhradně za peníze hráčů a když si museli cestu do Zlína zčásti zaplatit, otočili se k nim zády. Fotbalisté na to vtipně reagovali tím, že po vyhraném utkání na zlínské Letné běželi poděkovat prázdnému sektoru pro hostující fandy. Gesto to bylo výmluvné a smutné...

„Prázdný sektor pro hostující fandy ve Zlíně byl pro mě zklamáním. Klub velkou měrou na zájezdy přispívá, vymýšlí rodinné balíčky a různě motivuje fanoušky včetně toho, že když se herně nedařilo, zaplatili fandům kompletně dva výjezdy hráči. Nechci, aby lidé jezdili jenom, když to bude zadarmo. Chceme podporovat opravdové fanoušky boleslavského týmu, ale nikoho nutit nebudeme,“ prohlásil zklamaný marketingový šéf Petr Svěcený. Ve skrytu duše věří, že hlavním důvodem neúčasti fandů ve Zlíně byla velká vzdálenost a hokejová konkurence v sobotním večerním termínu.

Když se fandové otočili zády k boleslavským fotbalistům a při jejich mizerném výkonu v Mostu opustili ochozy ještě před závěrečným hvizdem, bylo to pochopitelné. Hráči se jim omluvili a pozvali je na své náklady k utkáním do pražských Vršovic a severočeského Liberce.

Ale když fotbalisté pod novým trenérem našli konečně sebevědomí a formu, což prokázali výhrami v Liberci a doma nad Ostravou, je nezájem fanoušků opravdu nepochopitelný. Tedy jenom v případě, pokud vůbec jsou příznivci mladoboleslavského fotbalu?

Fanshop banner