V Čechách jediný open air koncert Elánu ve fotbalové aréně
Klub

V Čechách jediný open air koncert Elánu ve fotbalové aréně

Redakce

Mladá Boleslav podobnou akci ještě nezažila. Na Městském stadionu fotbalisty vystřídají rockeři. Stane se tak ve středu 4. června, to znamená více než dva týdny po skončení tuzemské fotbalové ligy, kdy se koná koncert slovenské rockové legendy Elán v rámci mohutného turné po slovenských a českých městech k připomenutí její čtyřicetileté existence.

Protože se očekává mimořádný zájem, byl předprodej vstupenek zahájený s dostatečným předstihem. Za 350,- Kč je nabízí síť provozoven Ticketpro a oba fotbalové fanshopy v Mladé Boleslavi, to znamená v Havlíčkově ulici i v suterénu jižní tribuny fotbalového hřiště na Městském stadionu.

Letošní Elán Tour 2008 je jedinečnou příležitostí na živo si užít hity trojice mimořádných hudebních osobností Jožo Ráže, Jano Baláže a Vašo Patejdla. Mladá Boleslav je jediným středočeským městem, kde se Elán představí, a fotbalová aréna místního Městského stadionu jediným koncertem v Česku po širým nebem. Proto se v první červnovou středu očekává kouzelná atmosféra a velká návštěvnost. „Doufám, že se nás sejde nejen z Boleslavi, ale z celých Čech patnáct tisíc, a že si hity Elánu všichni pořádně užijeme,“ těší se ředitel obchodu a komunikace FK Mladá Boleslav Petr Svěcený. A mnohoslibně dodává: „To si nesmíte nechat ujít!“

Fanshop banner