Do Zlína se fandům cestovat nechce
Klub

Do Zlína se fandům cestovat nechce

Redakce

Zlín je spolu s Ostravou nejvzdálenějším místem, kam v tomto ligovém ročníku cestují boleslavští fotbalisté. Přestože je několik dobrých důvodů se tam v sobotu 19. dubna vypravit na utkání 26. kola I.Gambrinus ligy FC Tescoma Zlín – FK Mladá Boleslav, tak se žádný zájezd nekoná, neboť o něj neprojevil zájem takový počet fanoušků, aby se fotbalovému klubu vyplatilo objednávat autobus. Ani deset velmi pádných pádných argumentů nestačilo na zlákání k výpravě na východ republiky.

Deset dobrých důvodů, proč jet do Zlína na ligový fotbal:

1. Utkání se hraje v sobotu večer a následující neděli nehrozí ranní nástup do práce.

2. Mladá Boleslav má Zlínu odvádět smolnou domácí prohru 0:1 z listopadu 2007.

3. V mladoboleslavském dresu pravděpodobně poprvé nastoupí v ligovém utkání Lukáš Opiela, který v letošním lednu přestoupil právě ze Zlína.

4. Atmosféra na zlínském stadionu má originální půvab jemně prosycený vůni místních kvalitních klobás a slivovice.

5. Mladá Boleslav i Zlín mají shodný počet bodů a vzájemný střet slibuje vyrovnaný boj o body.

6. V případě výhry má Mladá Boleslav naději posunout se na šesté místo v ligové tabulce.

7. Zlínští fandové mají daleko do ostravské hlasitosti a nápaditosti, tudíž případná podpora boleslavských fandů může hodně ovlivnit dění na hřišti.

8. Boleslavští fotbalisté se konečně probudili ze zimního spánku a po úspěších v Liberci a doma proti Ostravě touží po další výhře.

9. Ve Zlíně ze tří dosavadních ligových utkání boleslavští fotbalisté prohráli jenom jednou a to na podzim 2005, o rok dříve remizovali a před rokem na jaře 2007 vyhráli.

10. Hráči FK Mladá Boleslav vnímají podporu svých fanoušků a jejich přítomnost v hledišti soupeřových stadionů je pro ně hodně zavazující.

Fanshop banner