Ať Zlín pozná, jak zní: Bolka do toho!
Klub

Ať Zlín pozná, jak zní: Bolka do toho!

Redakce

Boleslavským fotbalistům se daří a vedení klubu proto pořádá pro věrné fanoušky zájezd na utkání 26. kola I. Gambrinus ligy FC Tescoma Zlín – FK Mladá Boleslav, které se hraje v sobotním večeru 19. dubna od 19 hodin na zlínském stadionu Letná. Autobusy z mladoboleslavského Městského stadionu odjíždí v sobotním odpoledni ve 13,30 hodin. Přihlášky přijímá Ladislav Prostecký na telefonním čísle 737 270 842 nejpozději do pátečního poledne 18. dubna.

Dotovaná cena fotbalové výpravy téměř na východní pomezí České republiky je pouze 180,- Kč (pro členy fanklubu 150,-Kč), přičemž dámský, dívčí či dětský doprovod účastníka má zájezd zadarmo.

Zlínští diváci ani domácí kotelníci nejsou tak početní a hlasití, jako například ostravští příznivci. Proto by stovka boleslavských příznivců byla více než důstojným protivníkem domácím fanouškům. Při meteorologické předpovědi polojasného klima s teplotou 15°C po celou sobotu je předpoklad, že pro fotbalovou výpravu na východ České republiky budou téměř ideální podmínky.

Zlínský stadion Letná má oficiální kapacitu 6375 míst k sezení a nekvalitní drnovitý trávník na hrací ploše. V konkurenci současných ligových stadionů se vyznačuje nejpůvabnější typickou vůni z kvalitních místních produktů - klobás a slivovice.

Fanshop banner