Rajnoch hvězdou 25. ligového kola
Klub

Rajnoch hvězdou 25. ligového kola

Redakce

Zlepšená jarní forma mladoboleslavských fotbalistů se projevila v žurnalistickém hodnocení výkonnosti účastníků prvoligových bojů. Televizními kamerami sledované parádní vystoupení Boleslavských proti Baníku Ostrava vyneslo do hvězdné sestavy tři borce FK Mladá Boleslav a to konkrétně stopera Adriana Rolka, záložníka Jana Ranocha a útočníka Jakuba Řezníčka. Před nadcházejícím utkáním ve Zlíně stojí za povšimnutí, že v novinářské sestavě jsou také tři zlínští fotbalisté.

Jan Ranoch na sebe upozornil neúnavnou bojovností a dvěma góly do ostravské sítě. Jeho úsilí o nominační naději na Euro 2008 si povšimli všichni hlasující a tak boleslavský bijec získal jako jediný v pětadvacátém ligovém kole maximum jedenácti nominací do All stars media 25. kola. Stoper Adrian Rolko měl druhý nejvyšší počet nominací (9), útočník Jakub Řezníček (6) stejně jako zlínský forvard Šmahaj a o jednu více než slávistický střelec Šenkeřík.

V novinářské hvězdné jedenáctce 25. kola I.Gambrinus ligy měly po třech zástupcích FK Mladá Boleslav, FC Tescoma Zlín a SK Slavia Praha, po jednom hráči AC Sparta Praha a 1.FC Brno.

All stars media 25. kola vypadá takto: Kořínek (Zlín) – Zbožínek (Zlín), Rolko (Mladá Boleslav), Pavlík (Brno), Hubáček (Slavia) – Kolář (Sparta), Rajnoch (Mladá Boleslav), Pudil (Slavia) – Šmahaj (Zlín), Šenkeřík (Slavia), Řezníček (Mladá Boleslav).

Fanshop banner