Stanner: Žádné zázraky, jenom tvrdá práce
Klub

Stanner: Žádné zázraky, jenom tvrdá práce

Redakce

Mladá Boleslav porazila Baník Ostrava 3:1 a setkání s novináři v boleslavském tiskovém středisku mělo skoro už zapomenutou atmosféru podobnou té, jaká v něm pravidelně bývala v předchozích dvou soutěžních ročnících, kdy boleslavské hřiště považovali soupeři za nedobytnou tvrz. Ostravský kouč prohru nesl těžce. „Nebyl jsem spokojený s nikým a s ničím,“ poznamenal Karel Večeřa stroze. Boleslavský trenér Karel Stanner byl pochopitelně o poznání spokojenější, neboť si poprvé užíval se vší parádou premiérové ligové vítězství před domnácím publikem.

„Sehráli jsme dva rozdílné poločasy. První jsme hráli dobře, ale udělali v jeho průběhu dvě chyby, které jsme zaplatili dvěma góly a tím byl pro nás ten poločas krutý. Ve druhém poločasu po třetím gólu už nás soupeř do ničeho nepustil,“ řekl Karel Večeřa a zdůraznil, že boleslavští fotbalisté byli agresivnější než jeho svěřenci.

„Na naší straně byla vidět větší snaha po vítězství, i když jsme v první půli měli chvíli výpadek. Jsem rád, že mužstvo předvedlo kvalitní výkon a přetrhlo šňůru nepovedených výsledků doma,“ prohlásil Karel Stanner.

Na otázku, čím zlepšenou výkonnost boleslavského týmu vysvětlí, odvětil: „Svoji kvalitu mužstvo má a dělali jsme všechno pro to, abychom ji probudili, aby hráči získali sebedůvěru a přestali dělat chyby v defenzivě, kterých se v předchozích zápasech opakovaně dopouštěli. Nedělali jsme s hráči žádné zázraky, jenom jsme společně tvrdě pracovali,“ dodal spokojený Stanner.

Fanshop banner