Megakoncert skupiny Elán
Klub

Megakoncert skupiny Elán

Redakce

Legendární slovenské kapele Elán je už neuvěřitelných čtyřicet let. A jubileum oslaví šňůrou vystoupení po celé České a Slovenské republice. V kalendáři velkolepého turné má Středočeský kraj jedinou kolonku a ta patří Městskému stadiónu v Mladé Boleslavi. Na středu 4. června si tedy naplánujte pozdější večerku a přijďte si užít historický okamžik zdejší fotbalové arény, koncert s předpokládanou kulisou deseti tisíc lidí. Vstupenky mohou získat i vylosovaní diváci prvoligových utkání FK Mladá Boleslav.

„Já doufám, že to bude spíš patnáct tisíc a že si to všichni pořádně užijeme. Je to jediný koncert Elánu široko daleko, takže doufám, že dorazí davy nejen z blízkého okolí, ale také třeba z Prahy nebo Liberce. Pokud vše dobře dopadne a ukáže se, že zdejší lidé o podobné akce opravdu stojí, budeme v nich pokračovat a příště přivezeme třeba Madonnu. Záleží jen na nich…,“ říká ředitel obchodu a komunikace FKMB Petr Svěcený.

Tak tedy ještě jednou - Jožo Ráž, Jano Baláž a Vašo Patejdl 4.června v Mladé Boleslavi v rámci Elán Tour 2008 – to si nesmíte nechat ujít!

Fanshop banner