Tým je téměř kompletní
Klub

Tým je téměř kompletní

Redakce

Utkání 25. kola I.Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – FC Baník Ostrava se hraje v neděli 13. dubna od 20,15 hodin na boleslavském Městském stadionu. O tři dny dříve, ve čtvrtek večer od osmi hodin, čili v době nedělního ligového utkání, boleslavští fotbalisté trénovali a na pátek jim trenéři Stanner s Hlouškem dali volno. Na tréninku se už objevil Lukáš Opiela, který by si rád zahrál ligový zápas ještě v této jarní sezóně, ale proti Baníku Ostrava to nebude. Mimo hru je vykartovaný Kopic a pro celé jaro Pižanowski. Ostatní by měli být v pořádku.

Po pátečním volnu se mužstvo sejde k poslední předzápasové přípravě v sobotu odpoledne. Povinné jednodenní soustředění v holovršském Sparingu noví trenéři neorganizují a hráči mohou noc před mistrovským utkáním strávit doma.

A v jaké sestavě nastoupí v neděli proti Baníku Ostrava?

Omšelá fotbalová pravda zní, že vítězná sestava se nemění. Protože si v aktuálním soutěžním ročníku Boleslavští vítězství moc neužili, měli by si toho libereckého vážit. Tudíž se dá předpokládat, že základní sestava z utkání se Slovanem Liberec (Miller – Ševinský, Rolko, Procházka, Kalina – Kysela, Rajnoch, Hodúr, Poláček – Řezníček, Mendy) nedozná proti Baníku Ostrava velkých změn, a když ano, tak minimálních. Vždyť na druhém gólu do liberecké sítě se podílela dvojice náhradníků Hrdlička s Táborským.

Fanshop banner