Podpora fandů k liberecké výhře přispěla
Klub

Podpora fandů k liberecké výhře přispěla

Redakce

Mladá Boleslav v Liberci vyhrála 2:1 po bojovném výkonu s řadou povedených kombinačních akcí a v neposlední řadě také přičiněním neúnavně fandících příznivců. I když boleslavští fotbalisté v letošní mistrovské sezóně nepředváděli vždy atraktivní hru a nevyhráli ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech, fanouškové je neopustili. Do vymezeného sektoru libereckého stadionu U Nisy se nahrnuli již hodinu před výkopem a dali o sobě pořádně vědět o poznání dříve, než se kotel domácích sešel a probudil.

V první dubnové sobotě do Liberce boleslavský tým doprovodilo dvě stě fanoušků a nikdo z nich cesty nelitoval. „Byli jsme po dlouhé době zase spokojení s předváděnou hrou a samozřejmě i s výhrou,“ vyjádřil Jan Pažout dojmy za všechny účastníky fotbalové výpravy do města pod Ještědem.

„Zaslouží pochvalu, jak neúnavně skandovali a určitě mají svůj podíl na vítězství,“ pochválil fandy marketingový manažer boleslavského fotbalového klubu Jan Holický. A zároveň vzkázal věrným příznivcům FK Mladá Boleslav, že pro příští zájezdy na ligové zápasy mohou počítat s podporou klubu, například s výhodami pro své dámské doprovody.

Mladá Boleslav v letošní mistrovské sezóně ještě hraje doma s Ostravou (13.4.), Plzní (27.4.) a pražskou Slavií (10.5.) a pojede na soupeřova hřiště do Zlína (19.4.), Teplic (4.5.) a Žižkova (17.5.).

Fanshop banner