V Kotli radia Jizera zpovídali Stannera a Hodúra
Klub

V Kotli radia Jizera zpovídali Stannera a Hodúra

Redakce

Ve fotbalovém Kotli na radiu Jizera v prvním dubnovém úterý Petr Plintovič ve spolupráci se sportovním redaktorem Boleslavského deníku Jaroslavem Bílkem přivítal boleslavského trenéra Karla Stannera a fotbalistu Ivana Hodúra. Řeč byla o prohraném utkání s Brnem, o nenaplněných nadějích aktuálního ligového ročníku a o nejbližším mistrovském utkání, ke kterému jede Mladá Boleslav do nedalekého Liberce. „Doufám, že tam vyhrajeme,“ řekl Ivan Hodúr.

Trenér Karel Stanner při ohlédnutí za nepovedeným utkáním Mladá Boleslav – Brno 1:3 příčiny malé efektivnosti hry boleslavského mužstva viděl v nedostatku odvahy pro odvážnější průniky před soupeřovu branku a v malém důrazu při bránění. „Boleslavští hráči dobře věděli, co Střeštík s Poláchem umí, a své úkoly v defenzívě nesplnili.“ Stanner, jenž většinu své hráčské kariéry odkopal na postě stopera, se také zlobil, že urostlí boleslavští obránci nečekaně často prohrávali vzdušné souboje s menšími brněnskými protihráči.

K rychle obdrženému gólu již v úvodní minutě utkání Stanner řekl: „Brzký gól nás nepoložil, ale pochopitelně nám nepomohl.“ Také Hodúr naznačil, že zase tak hrozná událost to nebyla. „Není to dobrý pocit v první minutě dostat gól, ale zbývalo ještě devadesát dalších minut něco s tím udělat. Ale když jsme vyrovnali, dostali jsme zase brzo gól a podruhé už se nám vyrovnat nepodařilo. Budeme se snažit vyhrát v Liberci,“ prohlásil Hodúr, který právě z Liberce v zimě přestoupil do Mladé Boleslavi.

Fanshop banner